Árnyékolás

Az árnyékolás az okosotthonok egyik alapvető funkciója, ami nem csupán a komfortszint növelésében, de a biztonság fokozásában és energiamegtakarításban is segíthet. Igényeid felmérését követően árnyékolástechnikai szakemberrel egyeztetve közösen kitaláljuk a számodra legkedvezőbb, legkényelmesebb okos árnyékolást.

Az árnyékolásvezérlés előnyei

Redőnyvezérlés, okos redőny

A manuális, úgynevezett gurtnis redőny vezérlése egyre inkább az elavult megoldások közé tartozik. Manapság már nem szokatlan, hogy az elektromos redőnyvezérlésbe különböző automatizmusokat állítsunk be. Felújítás vagy építkezés esetén érdemes jövőtálló technológiát választani.

Elektromos redőny utólag

Az árnyékolásvezérlés növekvő népszerűsége miatt egyre többen szeretnék meglévő redőnyeiket motorizálni. Az elektromos redőny utólag is telepíthető. A redőny utólagos motorizálásának legfontosabb feltétele, hogy a motorokat be lehessen kötni az elektromos hálózatba, azaz legyen ott áram.

Zsaluzia

A zsaluzia egy esztétikus megjelenésű, kompakt kültéri árnyékoló. Terjedő népszerűsége nem véletlen. A modern megjelenésen túl, a zsaluzia segítségével pontosan szabályozható a beeső fény mértéke. A megfelelő beállításokkal a belátásgátlás és a fényáteresztés tökéletes kombinációja érhető el.

Motoros függöny vezérlés

Egy motoros karnissal akár telefonodról is vezérelhető a függönyök pozíciója. A kényelmi funkción túl, a nagy belmagasságú lakásokban és tetőablakoknál nehéz lehet a függönyök manuális be- és kihúzása. A motoros függöny vezérléssel pár érintéssel, akár távolról is irányíthatod a függönyök helyzetét.

Árnyékolási képek

Szeretnél pár mozdulattal az aktuális eseményhez vagy hangulatodhoz illő fényviszonyokat teremteni? Árnyékolási képek alatt előre rögzített árnyékolási beállításokat értünk. Segítségükkel másodpercek alatt növelheted vagy csökkentheted a lakásba áramló természetes fény mértékét!
SmartBuild

Miért érdemes minket választani?

A SmartBuild Kft. több éves okosotthon és egyéb elektronikai tapasztalattal rendelkezik. Munkánk során 3500-nál is több lakást szereltünk fel smart home technológiával. Az installáción túl, a tervezésben, programozásban és a felhasználók oktatásában is aktívan részt veszünk. A SmartBuild csapat a vezetékes és vezeték nélküli technológiákat is ismeri. Nem vagyunk egyik márkának sem a disztribútora, így minden esetben az ügyfél egyedi igényeit vesszük figyelembe a javasolt technológiák kiválasztásakor. Bővebben rólunk