Energia

Az okos energiamenedzsment jelentősen hozzájárul a háztartás energiafelhasználásának csökkentéséhez. Ezzel képes a lakhatási költségeket és az ökológiai lábnyomot egyaránt csökkenteni. Igényeid, elképzeléseid figyelembevételével, építkezés esetén pedig energetikai szakemberrel egyeztetve kitaláljuk a számodra legkedvezőbb okos rendszert!

Az okos energiamenedzsment előnyei

Okosotthon központ, hub

Az okosotthon központ (smart home hub) a centrális egység, mely a többi okoseszköz működését összehangolja, az automatizációs folyamatokat vezényli és lehetővé teszi a felhasználó kapcsolódását. Kérd segítségünk, és segítünk eligazodzni a márkákban, lehetőségekben!

Okos konnektor

Távolról is meggyőződhetsz arról, hogy egy adott eszköz áram alatt van-e (pl vasaló, hajsütővas, kávéfőző). Ráadásul ki is kapcsolhatod a bekapcsolva maradt elektromos eszközt, nem kell hazarohannod. Ha szeretnéd, úgy programozzuk a lakásod, hogy ezek automatikusan kikapcsoljanak, mikor elmész otthonról.

Fogyasztó vezérlése

A szokásosnál magasabb a villanyszámla és nem tudod, mi okozza a növekedést? A fogyasztó vezérlés funkcióval pontosan tudhatod az elektromos berendezések pontos fogyasztását. További előny, hogy akár távolról is lekpacsolhatsz egyes fogyasztókat. Ez nem csupán az energiatakarékosság miatt, de biztonsági okokból is fontos.

Mérőórák

Az okos mérőórákkal akár távolról is leolvasható a víz-, gáz- és villanyfogyasztás. Sőt, átlátható és könnyen értelmezhető statisztikai jelentéseket is készíthet az okos energiamenedzsment rendszer.

Napelem, hőszivattyú

Tedd környezetbaráttá okosotthonod az alternatív energiatermelési és fűtési megoldásokkal! A napelem képes a Napból származó fénysugárzást villamos energiává alakítani. A hőszivattyú pedig szintén ökotudatos és pénztárcabarát fűtési rendszer. A berendezéssel a talajvíz, föld vagy környezeti levegő hőjét lehet fűtési célra használni.

Elektromos autó töltés

Az elektromos autód töltése okosotthonod garázsában is kivitelezhető. Minimalizáld közlekedési költséged és ökológiai lábnyomod, és használj napelemekkel termelt energiát a töltéshez.
SmartBuild

Miért érdemes minket választani?

A SmartBuild Kft. több éves okosotthon és egyéb elektronikai tapasztalattal rendelkezik. Munkánk során 3500-nál is több lakást szereltünk fel smart home technológiával. Az installáción túl, a tervezésben, programozásban és a felhasználók oktatásában is aktívan részt veszünk. A SmartBuild csapat a vezetékes és vezeték nélküli technológiákat is ismeri. Nem vagyunk egyik márkának sem a disztribútora, így minden esetben az ügyfél egyedi igényeit vesszük figyelembe a javasolt technológiák kiválasztásakor. Bővebben rólunk