Beléptetés

Az okos beléptetési rendszerek számos előnnyel bírnak a hagyományos zárakkal szemben. Ideje elbúcsúzni a kulcskeresétől és az albérlő váltás alkalmával szükséges zárcserétől. Okosotthonod smartlock rendszere rögzíti a személyekhez rendelt belépési időpontot, képes átmeneti belépést biztosítani, távolról ellenőrizhető és fokozza a biztonságot.

Az okos beléptetés előnyei

Smartlock

Nem kell kulcsot adni vagy másoltatni a bérlőnek vagy rövid időre érkező vendégnek, esetleg a takarítónőnek. Beállítás szerint értesítést küld minden nyitáskor, így megtudható, ki mikor érkezett, illetve távozott.

Ujjlenyomat

A biometrikus azonosítás egyik elterjedt formája az ujjlenyomat szkennelés. Ujjbegyünk egyedi mintázata alkalmas a személyek megkülönböztetésére. Nem csupán okostelefonok és notebookok, de okos zárak is használják az ujjlenyomatot a beléptetéshez.

Számkód

Szeretnél átmeneti belépést biztosítani egy vendégnek, a takarítónak, a futárnak vagy más személynek? Számos okos beléptetési rendszerrel ez lehetséges! A számkód egyszeri vagy korlátozott idejű belépést tesz lehetővé.

NFC kártya

Az NFC kártyás belépéssel egy plasztik kártya segítségével nyitható az okos zár. A kényelmes beléptetési módszer gyorsabb és egyszerűbb, mint kulcsot használni.

Bluetooth

Nincs kedved az autóból kiszállni a garázskapu kinyitásához? Szeretnéd, hogy a kertkapu NFC chip érintése nélkül kinyíljon? Bluetooth beléptetéssel az ingatlan közelébe érve akár érintés nélkül kinyithatod az ajtót vagy kaput.

Garázsajtó, garázskapu

Az elektromos garázsajtó és garázskapu integrálható az okosotthon rendszerbe. Így nem szükséges a parkoláskor kiszálni az autóból és manuálisan kinyitni a kaput, vagy egy távirányítóval kontrollálni az ajtót és a kaput. Okos eszközökkel teljes egészében automatizálható a folyamat RFID vagy bluetooth technológia segítségével.
SmartBuild

Miért érdemes minket választani?

A SmartBuild Kft. több éves okosotthon és egyéb elektronikai tapasztalattal rendelkezik. Munkánk során 3500-nál is több lakást szereltünk fel smart home technológiával. Az installáción túl, a tervezésben, programozásban és a felhasználók oktatásában is aktívan részt veszünk. A SmartBuild csapat a vezetékes és vezeték nélküli technológiákat is ismeri. Nem vagyunk egyik márkának sem a disztribútora, így minden esetben az ügyfél egyedi igényeit vesszük figyelembe a javasolt technológiák kiválasztásakor. Bővebben rólunk