Kik vagyunk

Az elmúlt években több, különböző területen (okosotthonok, audiovizuális technológiák, szórakoztatóelektronika, stb.) szerzett tapasztalatokra alapozva, 2018-ban megalapítottuk a SmartBuild Kft-t.
Kiemelt partnerünk a Metrodom cégcsoport, akiknek 2018. májusától kezdve közel 1200 lakását „okosítottuk”. Ez telepítést, programozást és tanácsadást is magába foglal, fontos számunkra, hogy a vásárlók pontosan tudják, hogy mit és hogyan tudnak kezelni a saját otthonaikban, illetve személyre szabott igényeiket is szeretnénk megismerni, és megoldást találni rájuk. A közeljövőben további 2000 lakást fogunk okosotthonná változtatni, és évről évre csak növekszik ez a szám.
Otthonosan mozgunk a vezetékes és vezeték nélküli technológiák világában. Segítünk az ingatlan intelligens rendszerének tervezésében, megvalósításában legyen szó felújításról, vagy építkezésről, családi házról, társasházi lakásról, vagy komplett társasházról.
Alapvetően nyitottak vagyunk az új ötletekre, együttműködésekre, fejlesztésekre. Mivel nem vagyunk egyik márkának sem a disztribútorai, így olyan megoldást kínálunk és keresünk minden ügyfelünk részére, ami minden szempontból az optimális működést teszi lehetővé. Gyakran tervezőirodákkal is dolgozunk együtt, ők általában műszaki tanácsadásra kérik fel cégünket.

Kérdéseiddel, kéréseiddel fordulj hozzánk bizalommal! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre!

0
Átadott okosotthon
0
Beépített okoseszköz
0
év szakmai tapasztalat