Multimédia

Az okosotthonok nyújtotta médiafogyasztási lehetőségek sokszorosan túlszárnyalják a hagyományos szórakoztató elektronikai eszközöket. Pár érintéssel koncert- vagy moziteremmé varázsolhatod lakásod az okos multimédia rendszerek segítségével! Sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink igényeid és lakhelyed adottságai alapján segítenek a tökéletes szórakoztató centrum kialakításában!

Az okos multimédia rendszerek előnyei

Házimozi rendszer

Valódi filmrajongó vagy? Könnyedén felidézed kedvenc filmjeid ikonikus jeleneteit és fejből fújod a neves rendezőket? Válassz a film szenvedélyedhez illő médiafogyasztási módot! Mondj búcsút az öledben billegő laptop kijelzőnek és válassz okosotthonodba megfelelő kép- és hangminőséget garantáló házimozi rendszert!

Hangulatvilágítás

Az okos világítás segítségével eltérő, előre beállított hangulatvilágítási profilokat hozhatsz létre. Egy gombnyomással válthatsz a mozi estekhez használt enyhe fények, a baráti beszélgetésekhez használt meleg hangulatvilágítás és a kizárólag olvasósarkot megvilágító beállítások között.

Okos hangrendszer, multiroom audio

Konkrét elképzelésed van, vagy épp csak ismerkedsz a lehetőségekkel? Nem mondanak semmit a márkanevek, vagy csak szeretnél időt, energiát megspórolni a leendő hangrendszered kiválasztásakor? Kollégánk 15 éves tapasztalattal rendelkezik otthoni hangrendszerek, házimozi rendszerek, multiroom megoldások terén, ezért bátran keress meg bennünket, ha jobb hangzást szeretnél otthonodba, mint amit a TV-d produkál.

Intelligens jelzések

Médiarendszered jelzések leadására is képes. Segítségével fény- és hangjelzést kaphatsz betörés vagy egyéb veszélyes esemény során (pl. magas széndioxid). A hangos zenehallgatás miatt nehezen hallható a kapucsengő? Az intelligens jelzésekkel fényjelzés is küldhető a kapucsengő megnyomásával. Reggelente pedig a kedvenc zenédre ébredhetsz, miközben automatikusan húzódik fel a redőny.

Multimédia rendszerek egységes irányítása

A legtöbben streaming szolgáltatások sokaságát használjuk filmnézéshez és zenehallgatáshoz. A rendszerek összehangolt működését tovább nehezíti az eltérő operációs rendszert használó okoseszközök gyakori inkompatibilitása. Az okos multimédia rendszerek könnyebbé és élvezetesebbé teszik a médiafogyasztást. Segítségükkel egy kezelőfelületről érheted el kedvenc streaming szolgáltatásaid.
SmartBuild

Miért érdemes minket választani?

A SmartBuild Kft. több éves okosotthon és egyéb elektronikai tapasztalattal rendelkezik. Munkánk során 3500-nál is több lakást szereltünk fel smart home technológiával. Az installáción túl, a tervezésben, programozásban és a felhasználók oktatásában is aktívan részt veszünk. A SmartBuild csapat a vezetékes és vezeték nélküli technológiákat is ismeri. Nem vagyunk egyik márkának sem a disztribútora, így minden esetben az ügyfél egyedi igényeit vesszük figyelembe a javasolt technológiák kiválasztásakor. Bővebben rólunk