Okosotthon megoldások

Okosotthon megoldások és funkciók

Az okosotthon megoldások segítségével az ingatlanban található rendszerek összehangolt és automatizált működése érhető el. Az okosotthon technológia nem csupán növeli a lakók komfort szintjét és biztonságát, de csökkenti az ökológiai lábnyomot és az energiafelhasználást is.

Az okosotthon megoldások segítségével az ingatlanban található rendszerek összehangolt és automatizált működése érhető el. A technológia nem csupán növeli a lakók komfort szintjét és biztonságát, de csökkenti az ökológiai lábnyomot és az energiafelhasználást is.

A telepítést és programozást követően akár távolról is irányhatóvá válik:

  • a világítás,
  • garázsajtó,
  • nyílászárók,
  • ablak,
  • redőny,
  • háztartási gépek,
  • biztonsági rendszer,
  • öntöző,
  • hűtő és fűtőrendszer.

A gyorsan fejlődő technológia és növekvő népszerűség miatt, jelentősen megemelkedett az okosotthon eszközök kínálata. Így elérhető áron, saját igényeidnek megfelelő okosotthon rendszert építhetsz ki. A kompatibilitás problémák elkerüléséhez, a szakmai sztenderdeknek megfelelő és megrendelői igényeket maradéktalanul kielégítő rendszer kialakításához, kérd szakembereink segítségét!

Cégünk indulása óta több ezer lakásban vittünk sikerre okosotthon és épületautomatizálási projekteket.

SmartBuild

SmartBuild: az okosotthon megoldások szakértője

A SmartBuild Kft. szakértői csapata az indulás óta több ezer lakásban telepített okosotthon megoldásokat. A projektek között megtalálhatóak lakóparkok, magánházak és üzlethelyiségek is. Széles tapasztalattal rendelkezünk az épületautomatizálás minden területén: a vezetékes és vezetéknélküli technológiákban is jártasak vagyunk, az okosotthon tervezésében és megvalósításában teljes körű támogatást nyújtunk. Egyik okosotthon márkának sem vagyunk a disztribútorai, így elfogultság nélkül olyan megoldást kínálunk, amely az ügyfeleink igényeit és érdekeit szolgálja.
További okosotthon ötletek.

Kedves Látogató!

2022. december 22. és 2023. január 1. között irodánk zárva tart. Amennyiben az ünnepek alatt el szeretnél minket érni a kapcsolati űrlap segítségével megteheted. Sürgős esetben (pl. fűtéssel összefüggő probléma) kezdd az üzenetet “SOS”-sel, így könnyebb szűrni a leveleket.

Ha úgy érzed, problémád nem tűr halasztást, küldj “SOS” kezdetű SMS-t az alábbi telefonszámra: +3630 233 4073, és ügyeletes kollégánk keresni fog.

Békés karácsonyt, és nagyon boldog újévet kíván a SmartBuild csapata!