Hőmérséklet

Igényeid, elképzeléseid figyelembevételével, építkezés esetén pedig gépész szakemberrel egyeztetve közösen kitaláljuk a számodra legkedvezőbb, legkényelmesebb vezérlést, legyen szó egyszerű klímavezérlésről, radiátoros vagy padlófűtésről, hőszivattyúról, kazánról, központi légkezelésről.

Az okos fűtés - hűtés előnyei

SmartBuild

Miért érdemes minket választani?

A SmartBuild Kft. több éves okosotthon és egyéb elektronikai tapasztalattal rendelkezik. Munkánk során 3500-nál is több lakást szereltünk fel smart home technológiával. Az installáción túl, a tervezésben, programozásban és a felhasználók oktatásában is aktívan részt veszünk. A SmartBuild csapat a vezetékes és vezeték nélküli technológiákat is ismeri. Nem vagyunk egyik márkának sem a disztribútora, így minden esetben az ügyfél egyedi igényeit vesszük figyelembe a javasolt technológiák kiválasztásakor. Bővebben rólunk

Kedves Látogató!

2022. december 22. és 2023. január 1. között irodánk zárva tart. Amennyiben az ünnepek alatt el szeretnél minket érni a kapcsolati űrlap segítségével megteheted. Sürgős esetben (pl. fűtéssel összefüggő probléma) kezdd az üzenetet “SOS”-sel, így könnyebb szűrni a leveleket.

Ha úgy érzed, problémád nem tűr halasztást, küldj “SOS” kezdetű SMS-t az alábbi telefonszámra: +3630 233 4073, és ügyeletes kollégánk keresni fog.

Békés karácsonyt, és nagyon boldog újévet kíván a SmartBuild csapata!