Világítás

A világításvezérlés alapvető funkcióját jelenti az okosotthon rendszereknek. Igényeid, elképzeléseid figyelembevételével, építkezés esetén pedig világítástechnikai szakemberrel egyeztetve közösen kitaláljuk a számodra legkedvezőbb, legkényelmesebb világításvezérlést!

Az okos világítás előnyei

Fényerő szabályozás (dimmer)

A fényerőszabályzó eszközökkel (dimmer) kontrollálható a fényforrások fényfolyama, vagyis fényereje. A legtöbb dimmer lehetővé teszi a fényerő 0-100% közötti graduális változtatását. A fényerő szabályozás nem csupán hangulati, hanem energiatakarékossági szempontjából is előnyös lehet.

Hangulatvilágítás, világítási képek

Zavaró, hogy manuálisan kell fel- és lekapcsolni a fényeket? Szeretnéd, hogy mindig az eseményhez illő világítás legyen a lakásodban? A világítás képek előre elmentett hangulatvilágítást jelentenek. Pár kattintással válhatsz az aktuális hangulatodhoz és tevékenységéhez illő világítás profilra.

Fogadó fény

Képzeld el, ahogy egy fárasztó munkanapot követően lakásodba hazatérve a garázs világítása automatikusan felkapcsol. A lakótérben kedvenc zenéd, tökéletes hőmérséklet és hangulatos fények fogadnak. Ahogy az előszobába lépsz, a fogas felett elhelyezett lámpa automatikusan bekapcsol és fénye megvilágítja a kabáttartót. A fogadó fény és épületautomatizálás segítségével ezt akár saját lakásodban is megvalósíthatod!

Jelenlét szimuláció

A világítás automatizálásnak további előnye a jelenlét szimuláció, vagyis a fények véletlen ki- és bekapcsolása hosszabb távollét alatt. Ez csökkentheti a betörés kockázatát.

Éjszakai fény

Az éjszakai fénynek köszönhetően okosotthonod a napszaknak megfelelő, kellemes világítást biztosít. Így az esti időszakban csökkentett fényerejű, azonban a teret megvilágító világítást nyújt.
SmartBuild

Miért érdemes minket választani?

A SmartBuild Kft. több éves okosotthon és egyéb elektronikai tapasztalattal rendelkezik. Munkánk során 3500-nál is több lakást szereltünk fel smart home technológiával. Az installáción túl, a tervezésben, programozásban és a felhasználók oktatásában is aktívan részt veszünk. A SmartBuild csapat a vezetékes és vezeték nélküli technológiákat is ismeri. Nem vagyunk egyik márkának sem a disztribútora, így minden esetben az ügyfél egyedi igényeit vesszük figyelembe a javasolt technológiák kiválasztásakor. Bővebben rólunk