Magánszemélyeknek

Van már elképzelésed, hogy milyen okosotthont szeretnél, vagy épp milyet NEM? Netán elvesztél a sok okoskütyü és mindenféle érthetetlen varázsszavak útvesztőjében? Tervezni szeretnél, vagy csak tanácsot kérni? Nálunk értő fülekre, és független szakmai segítségre számíthatsz!
Mindannyian elkezdtük ezt a szakmát valamikor, és tudjuk milyen érzés az, amikor sokkal több a kérdés, mint a válasz. Ügyfeleinknek mindig megpróbáljuk a lehető legegyszerűbben, érthető formában átadni az információkat. Talán ez, valamint a márkafüggetlenség és a megoldásközpontúság különböztet meg minket a többi piaci szereplőtől.
Mögöttünk van már több száz standardizált társasházi okoslakás, valamint több családiházas teljes automatikai kivitelezés

Keress minket telefonos vagy email-es elérhetőségeinken, és nem fogsz csalódni!

MEGOLDÁSAINK

komfort funkciók
Hőmérséklet
megtakarítás
Energia
árnyékolás
Árnyékolás
hangulatvilágítás
Világítás
audio
Multimédia
számkód
Beléptetés
biztonsági funkciók
Biztonság

Kapcsolat

Kérünk, hogy látogatásodat előre jelezd!

    Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 8:30 és 17:00 között fogadja a hívásokat.

    Kedves Látogató!

    2022. december 22. és 2023. január 1. között irodánk zárva tart. Amennyiben az ünnepek alatt el szeretnél minket érni a kapcsolati űrlap segítségével megteheted. Sürgős esetben (pl. fűtéssel összefüggő probléma) kezdd az üzenetet “SOS”-sel, így könnyebb szűrni a leveleket.

    Ha úgy érzed, problémád nem tűr halasztást, küldj “SOS” kezdetű SMS-t az alábbi telefonszámra: +3630 233 4073, és ügyeletes kollégánk keresni fog.

    Békés karácsonyt, és nagyon boldog újévet kíván a SmartBuild csapata!