Okos kaputelefon szerelés

Okos kaputelefon szerelése és telepítése 2022-ben

A kaputelefon jó megoldás családi- és lakóházakba egyaránt. Egyszerűen kezelhető, továbbá kiszűrhető általa az illetéktelen behatolás is. Több típusát is megkülönböztetjük. Manapság már olyan korszerű okoseszközöket találni, amelyek digitális kijelzővel és modern kamerával rendelkeznek. Nézzük, milyen kaputelefonos rendszereket építhetünk be 2022-ben.

Milyen kaputelefon fajták léteznek?

Bizonyára mindenki látott már klasszikus kaputelefont. Nem új keletű találmány, azonban a 21. század e téren is tartogat meglepetéseket. Alapvetően a következő típusokat lehet megkülönböztetni:

  • Analóg: régebbi rendszerek, elavultak. Igaz, hogy az egyszerűsége miatt nem igazán mennek tönkre, de integrálhatatlan a modern okosotthon rendszerekbe. Ezért nem biztos, hogy 2022-ben a legjobb megoldást jelentik, ha teljesen új szerkezetet szeretnénk.
  • Digitális: egy fokkal megbízhatóbb, mint az analóg kivitel. Szerelés, karbantartás szempontjából szintén jobb helyzetben vannak.
  • Audio és video: egyszerűen kezelhető, népszerű választás. Láthatjuk, ki van a vonal végén és nem feltétlenül szükséges hozzá megszólalni sem, ha videós funkcióval is bír.
  • Okos kaputelefon: wifi, mesterséges intelligencia, Android, Linux és iOS alapú rendszerek szintén megtalálhatóak. Nemcsak a jövő, a jelen is rengeteg okos megoldást tartogat az új dolgokra hajlamos embereknek. Mi a Smartbuildnél ebben hiszünk, ezért a legjobb eszközökkel dolgozunk.

Az okos kaputelefon előnyei, és a legjobb eszközök

Az okos rendszerek előnyeit hosszú sorokon át lehetne firtatni. Ezek a modern készülékek már sokkal több funkcióval bírnak, mint elődeik. Természetesen dönthetünk úgy, hogy valamelyik régebbi verziót választjuk. Hosszú távon azonban ez nem biztos, hogy jó döntés, hiszen ezeket egyre nehezebb lesz megjavítani, karbantartani. A piac a fenntartható termékek irányába húz. Mindenféle kockázat nélkül kijelenthető, hogy az okos kaputelefonos rendszerek is át fogják venni a vezető szerepet saját területükön. Ezért aki telepítésen töri a fejét, célszerű a legújabb technológiákat megismernie. Az Akuvox termékei a legkülönbözőbb felhasználói igényeknek képesek eleget tenni. Tekintsük át részletesebben, miért is jók ezek a technológiák.

  • Speciális kamerarendszer: az X916 egyértelműen csúcstechnológia. Arcfelismerés, tiszta és igényes képernyőfelület, 9.0-ás Android rendszer. Napjainkban főként irodákban és új típusú apartmanoknál használják.
  • Arcfelismerés: az R29 offline AI-alapon (mesterséges intelligencia segítségével) képes felismerni, ki szeretne belépni az ajtón. Lakóházakban és többemeletes irodaházakban egyaránt elterjedt.
  • Csatlakozás, mozgásérzékelés és kapunyitás távolról: a rendszerek képesek rá, hogy akár messziről, az okostelefonról való csatlakozással kezeljük a kaputelefont. És ez még csak a kezdet.

Az okoseszközöknek tehát egyértelműek az előnyei a hagyományosokhoz képest. Ne tartsunk az új technológiáktól, hiszen a következő évek számos újdonságról fognak szólni az okosotthonok területén. A telepítés során pedig mindenben segítünk. Nincs más teendő, mint felvenni velünk a kapcsolatot.

Kaputelefon telepítés, szerelés és karbantartás

A kaputelefon telepítésében szakembereink készségesen segítenek. Otthonosan mozgunk a vezetékes és vezeték nélküli technológiák világában. Segítünk az ingatlan intelligens rendszerének tervezésében, megvalósításában legyen szó felújításról, vagy építkezésről, családi házról, társasházi lakásról, vagy komplett társasházról. Nyitottak vagyunk az új ötletekre, együttműködésekre, fejlesztésekre. Nem vagyunk egyik okosotthon rendszernek, márkának sem a disztribútorai, így olyan okosotthon megoldást kínálunk és keresünk minden ügyfelünk részére, ami minden szempontból az optimális működést teszi lehetővé. Gyakran tervezőirodákkal is dolgozunk együtt, ők általában műszaki tanácsadásra kérik fel cégünket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani, illetve beszerezni a megfelelő termékeket az igényeidhez szabva. A tervezéstől a kivitelezésig kompletten segítünk!

Legegyszerűbben telefonon és elektronikus formában léphetsz velünk kapcsolatba. Csak kattints az alábbi gombra és kérj árajánlatot!