Távfelügyelet

Távfelügyelet ingyenes applikációval és élő megfigyeléssel

A távfelügyelet az egyik legjobb módszer értékeink megóvásához. A legjobb biztonságtechnikai eszközök használata mellett érdemes éjjel-nappal szem előtt tartani, mi történik az ingatlanban. Mindezt pedig a távfelügyelet biztosítja. Napjainkban akár már az okos riasztórendszerek is képesek rá, hogy minden körülmények között értesüljünk róla, mi is zajlik éppen az adott helyiségben. Ráadásul a rendszer ingyenes szolgáltatásaként.

Mi is az a távfelügyelet és miért jó?

Manapság szinte alapkövetelmény, hogy a vagyonvédelmi eszközök távfelügyeleti funkcióval bírjanak. A megfelelő biztonság kialakításához pedig szükség is van rá, hogy 0-24 nyomon követhetőek legyenek az események. Ezt a fajta védelmet többféleképpen is biztosíthatjuk. Alapesetben igényelhetünk külső szolgáltatást, így az adott ingatlan megfigyelés alatt áll. Gond esetén pedig a kivonulószolgálat segít. Az anyagi javak és értékek mellett pedig akár a személyes biztonságot is biztosítják. A távfelügyelet összefoglalva a következő elemekkel bír:

  • Folyamatos, 0-24 megfigyelés
  • Betörés vagy illetéktelen behatolás esetén azonnal jelez az illetékeseknek
  • Kivonulószolgálat, járőri ellenőrzés és helyszíni elhárítás

Érdemes tehát megfigyelés alatt tartani értékeinket. A külső szolgáltatás hatékony, azonban sok esetben túl drága és a tulajdonos nem engedheti meg magának, hogy minden körülmények között igényelje. Ezzel szemben jól járunk, ha olyan okos riasztórendszert és vagyonvédelmi eszközöket használunk, amelyekkel mi magunk is értesülünk bármilyen eseményről.

A távfelügyelet 2022-ben: módszerek és okoseszközök

A hagyományos riasztórendszer kiépítését követően tehát logikus választás volt mindig is a külső távfelügyeleti szolgáltatás igénybevétele. A technológia előrehaladtával azonban egyre több lehetőségünk van rá, hogy mi magunk is folyamatos megfigyelés alatt tartsuk otthonunkat. Ezáltal nem szükséges a “holt időkben” is fizetni a szolgáltatásért, amikor nem történik semmi. Márpedig jó esetben azért nem jellemző, hogy minden percben illetéktelen próbálnak behatolni hozzánk. Az AJAX riasztórendszere több előnnyel is bír a hagyományos eszközökkel szemben:

  • Ingyenes, egyszerűen kezelhető applikáció
  • Valós időben, élőben is bármikor ránézhetünk, mi történik éppen a helyiségben
  • Azonnali riasztás az okostelefonra, így minél gyorsabban segítséget kérhetünk

Amennyiben tehát okos vagyonvédelmi rendszer mellett döntünk, a kezünkben van az irányítás. Nem kell azért fizetni, hogy mások figyeljenek az otthonunkra, nyaralónkra vagy az irodára. Az intelligens szerkezetek jelentik a jövőt és a jelent egyaránt. Legyen szó biztonságtechnikáról vagy vagyonvédelemről.

Védd meg értékeid a nap 24 órájában!

Mi a Smartbuildnél otthonosan mozgunk a vezetékes és vezeték nélküli technológiák világában. Segítünk a teljes körű megvalósításban. Nyitottak vagyunk az új ötletekre, együttműködésekre, fejlesztésekre. Olyan megoldást kínálunk és keresünk minden ügyfelünk részére, ami az optimális működést teszi lehetővé. Gyakran tervezőirodákkal is együtt dolgozunk. Amennyiben szakértői csapatunkat és az okos megoldásokat választod, a következő előnyökre tehetsz szert:

  • Magyarország egész területén,
  • az év 365 napján,
  • a nap 24 órájában

megfigyelés alatt tarthatod értékeid. Mindezt akár teljesen ingyen, a vagyonvédelmi eszközök kiépítését követően. Amennyiben nem tudod, hogyan vágj bele a hatékony távfelügyeleti rendszer kialakításába, nincs miért aggódnod. Kollégáink rendelkezésedre állnak. Ajánlatkérés esetén pedig segítünk megtalálni a legjobb megoldást. Böngéssz további okosotthon megoldások között is és olvasd el, hogy milyen okosotthon rendszerekkel dolgozunk!

Legegyszerűbben telefonon és elektronikus formában léphetsz velünk kapcsolatba. Csak kattints az alábbi gombra és kérj árajánlatot!