Vagyonvédelem

Vagyonvédelem 2022-ben: védd meg értékeid okosan

Az anyagi értékek tagadhatatlanul mindenki számára fontosak. A tulajdon megvédéséhez pedig akár külső segítség is igénybe vehető. A 21. században már nemcsak erős biztonsági őrökre kell gondolni, hanem okos rendszerekre, megoldásokra is. A korszerű módszerek ugyanis segítenek megelőzni a behatolást, károkozást. 2022-ben tehát minden adott, hogy hatékonyan védjük az értékeinket. Csak ki kell használni a kor adta lehetőségeket.

Alakítsuk ki úgy otthonunkat vagy irodánkat, hogy az tökéletes védelmet nyújtson a behatolók ellen. Amennyiben nem tudod, hogyan vágj bele, csak vedd fel velünk a kapcsolatot!

A vagyonvédelem fogalma

A vagyonvédelem olyan védelmet jelent, ami őrzi a megbízó tulajdonát, ingatlanát a veszteségektől. Ezt megtehetjük azáltal, hogy külső szakembereket és vagyonőröket bérelünk fel. A másik megoldás, hogy az építkezés vagy felújítás során már alapvetően szem előtt tartjuk a biztonságtechnikai előírásokat. Az okos rendszereknek köszönhetően akár távolról is kézben tarthatjuk a dolgokat. A lényeg, hogy a vagyonvédelem tudatos tevékenység, amellyel megelőzhetjük a fenyegetettségeket.

A vagyonvédelemről szóló törvény leírja, miként vehetünk igénybe efajta külső szolgáltatást. Személy- és vagyonvédelmi tevékenységet ugyanis nem végezhet mindenki, ugyanis szakképesítés szükséges hozzá. Amennyiben azonban körültekintően és modern technológiákkal dolgozunk, hosszú távra biztosítjuk értékeink védelmét. Anélkül, hogy vagyonőröket bérelünk fel. Egy jól kiépített riasztórendszer a nap 24 órájában szolgálni fog minket.

Vagyonvédelem fogalma

A vagyonvédelem általános formái

A vagyonvédelemnek tehát több formáját megkülönböztetjük. Egyre több az olyan új okos megoldás, amely “kiváltja” a klasszikus értelemben vett értelmezését. Ennek ellenére továbbra is szükség lehet élőerőre. A korszerű rendszerekkel viszont távolról is figyelhetjük, mi történik az otthonunkban. A teljes biztonsághoz és a száz százalékos védelemhez akkor kerülünk közel, ha a vagyonvédelem legújabb módszereit alkalmazzuk. A jól szabályozott okos rendszereket ugyanis nehéz kijátszani a külső behatolóknak.

Nézzük, összességében milyen módszerekkel védekezhetünk:

  • Élőerő: a személyes, fizika védelem az egyik legelterjedtebb forma volt a 20. században. Egyszerűen igénybe vehető szolgáltatás, rugalmasan alakítható. Szakmailag képzett testőrök, biztonsági személyzet ügyel értékeinkre, testi épségünkre.
  • Mechanikai védelem: a kerítés, a zárrendszerek “megerősítése” és tüskésdrótok alkalmazása szintén nem új keletű. Ezzel csökken az esélye, hogy illetéktelen jussanak a létesítménybe. Egy-egy magas kerítés vagy jól felszerelt mechanikai védelmi rendszer pedig könnyen elveheti a kedvét a behatolóknak.
  • Elektronikai védelem, felhő alapú okos rendszerek: a technológia fejlődésével egyre több kapu nyílik ki, hogy megfigyeljük és szem előtt tartsuk értékeinket. Nem szükséges folyamatosan biztonsági őröket fizetni vagy “élő” megfigyelést alkalmazni. Az okos eszközök dolgoznak helyettünk. Mi pedig akár több ezer kilométerről is láthatjuk, mi történik a helyszínen.
Vagyonvédelmi rendszer

Vagyonvédelmi szolgáltatások és “okos” megoldások 2022-ben

Csak javasolni tudjuk, hogy lépj be a 21. századba. Építsd ki otthonod vagy az irodát korszerű technológiákkal. Bármi történik, figyelemmel követheted az eseményeket. A füstérzékelő, a vizbetörésérzékelő és a nyílászárókra szerelt okos nyitásérzékelő is értesítést küld a mobiltelefonra, ha bármi történik. Kamerarendszer telepítésével pedig azonnal be is tekinthetsz riasztás esetén otthonodba. Az okos dugaljak segítségével távolról is áramtalaníthatóak a bekapcsolva maradt tűzveszélyes berendezések.

Otthonosan mozgunk a vezetékes és vezeték nélküli technológiák világában. Segítünk okosotthon rendszerek tervezésében, megvalósításában. Nyitottak vagyunk az új ötletekre, együttműködésekre, fejlesztésekre. Olyan megoldást kínálunk és keresünk minden ügyfelünk részére, ami az optimális működést teszi lehetővé. Gyakran tervezőirodákkal is együtt dolgozunk.

Amennyiben nem tudod, hogyan vágj bele, nincs miért aggódnod. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre. Ajánlatkérés esetén pedig segítünk megtalálni a legjobb megoldást. Amennyiben igazi 21. századi okosotthont és védelmi rendszert szeretnél, van 1-2 tippünk. El is mondjuk őket.

Legegyszerűbben telefonon és elektronikus formában léphetsz velünk kapcsolatba. Csak kattints az alábbi gombra és kérj árajánlatot!